Wenzhou Ginri Power Automation Co., Ltd.
 • Home>
 • Wenzhou Ginri Power Automation Co., Ltd.
 • Bedrijf Details
  Type Business: Fabrikant
  Merken: Ginri
  Aantal werknemers: 50~100 mensen
  Opgericht Jaar: 1995
  Export pct: < 10%
  Beschrijving bedrijf
  GINRI-Co. van de MACHTSautomatisering, Ltd is een professioneel van de de faseopeenvolging van het productievoltage de beschermingsapparaat (en naam: de machtsmonitor in drie stadia), en PLC de Raad van het outputgezoem, en de slimme typemotor integreerden beschermingsapparaat, en industriële delenfabrikanten, technologische ontwikkelingteam in de liftindustrie, en de koelingsindustrie, en de kraanindustrie, het milieumateriaal, de mechanische NC-industrie en industrieel na verzekeringssector, gebied hebben uit meer dan 10 van de praktijkjaar ervaring, hebben economische de prijs van de ontwikkelingsverscheidenheid en functie uitstekend van producten. CQC-het systeem van de productkwaliteit door de certificatie van het de Kwaliteitscentrum van China (3C) en Ce-certificatie, producten in het productieproces in strikte overeenstemming met de ISO9001-vereisten van het kwaliteitsborgingsysteem en professionele technische en de dienststeun.

  Voltagephase-sequence bescherming vele jaren die (materiaal, koelingsmateriaal, kraan (passagier en goederen) liften, controle van de schermen gelijkstroom-van het voedingsysteem (Kabinet), precisieairconditioners, ruimteairconditioners, elektrisch hijstoestel, boilermateriaal, lasermateriaal, het parkeren materiaal, kranen, compressoren) etc. de looppas gebruiken.

  PLC outputversterkers die (milieubescherming materiaal, numerieke controle en automatiseringsmateriaal, automobiele, plastic machines, hydraulische machines, ceramische schuimmachines, houtbewerkingsmachines, machines) etc. de looppas gebruiken.

  Jaren van geïntegreerde Intelligente motorbeschermer (elektrische centrales, papierfabrieken, staalfabrieken, aluminiuminstallaties, cementinstallaties, behandelings van afvalwaterinstallaties, de installaties van de steenkoolvoorbereiding, raffinaderijen, petrochemische installaties die), etc. de looppas gebruiken.

  De productkwaliteit is stabiel en veilig, betrouwbaar, en verdiende een stevige marktpositie in de markt en een hoge reputatie in de industrie, ontvangen unaniem erkenning en lof van onze klanten.

  Het Ginribedrijf hangt altijd „wetenschappelijk beheer aan aangezien de kern, de gebruikersbehoeften aan het Centrum om zich op productkwaliteit te concentreren, de uiterst nauwgezette dienst oprecht is,“ de ondernemingsgeest, te roepen gelieve ons van alle gangen van het leven, dank u!
  Certificaat
  Standaard:CE
  Aantal:M.2018.201.N4146
  Uitgiftedatum :2018-03-19
  Vervaldatum :2023-03-18
  Scope / Range:Voltage monitoring relay
  Uitgegeven door :UDEM
  Standaard:CE
  Aantal:SCC17-4111-39-EMC
  Uitgiftedatum :2017-03-22
  Vervaldatum :
  Scope / Range:JVR800-2
  Uitgegeven door :CHINA CEPREI LABORATORY
  Oproepen ons
  Contactleverancier
  Contacteer ons